Rendezvények felvétele

Több mint 3 éve kezdtünk el foglalkozni rendezvények felvételével, akár többkamerás megoldásokkal is. Munkáinkat a ZakaHom-e Egyesülettel közösen oldjuk meg, hiszen az elfogadható megoldások elkészítéséhez, csapat munka szükséges.  Munkáinkat láthatják a Homokhát TV-ben illetve youtube  csatornáinkon is. Felszereltségünk 2 FHD kamerából és egy ugyancsak FHD videózásra is tükörreflexes fényképezőből áll.

Vállalunk:
– Családi rendezvények megörökítése (lakodalom, születésnap, születés, sb)
(itt többféle megoldást tudunk ajánlani elsősorban esküvőre, egészen a hajnali készülődéstől, az esküvői werkfilm készítésig, természetesen a hagyományos felvételek mellett, lásd lenti bemutatókban)
– Csalási események fotófilmes megörökítése (temetés, egyéb családi rendezvények)
– Régi videófilmek digitalizálása
– régi negatívok, fotók szkennelése retusálása

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket keressenek bennünket elérhetőségeinken, hogy egy találkozás után személyre szabott ajánlatot készíthessünk Önöknek.

Munkáink a fenti linken megtekinthetőek, de egy pár anyagot kiemelnénk közülük:

Egyik legnézettebb anyagunk egy Pick Szeged – MKB Veszprém meccs alatt készült, a Zabosfa Táncegyüttessel aki domaszéki és zákányszéki fiatalokból állnak:

Családi események felvételeiből két anyagot szeretnénk figyelmükbe ajánlani, mindkettő esküvői készülődéssel van kapcsolatban:


És egy nem annyira szokásos műfaj, egy emlékezés ami egy temetésen készült. Talán temetésre nem valók kamerák, mozgó film, de egy ilyen fotófilm  mégis egy olyan emléket állíthat szerettünkről, amit évek múlva  elő véve
segít méltó módon emlékezni…

Egy 2 kamerás beszélgetős felvételt ajánlanánk megtekintésre, Dr. Janes Zoltán zákányszéki plébánossal készítettünk:

 

Vágatlan anyag, amely ebben a formában nem került adásba,  Üllésen készítettük Szőke Andrással:

Könyv bemutatóra mentünk, riporter-operatőr ahogy illik… A bemutató tárgya Détári Lajos könyve volt… A szervezésben adódtak hiányosságok, nem volt műsorvezető a helyszínen… Csapatunk megoldotta a problémát, operatőrből műsorvezető, riporterből operatőr… Lehet mégse ezt a felállást kellene erőltetni… 😀